Gerincsérv, motorozás, természetszellemek

Huszas évei elején járó ügyfelem erős hátfájással keresett meg. Járt már csoda masszőrnél,  gyógytornán, csontkovácsnál, ultrahangon és ki tudja még hol nem.  Megállapításra került hogy a fájdalmát egy asztrál szerkezet okozza a hátában. Már csak az okot kellett megtalálni. Az ok pedig a következő: kétütemű cross motorral, a természet szellemek, pontosan a levegő elem lényei haragját  vívta ki azzal hogy a háborítatlan területükön azok  nyugalmát az erős berregéssel, a füstöléssel és a talaj feltúrásával megzavarta.  Fiatal barátunk ezt nem volt hajlandó megérteni. Tovább motorozott amíg fájdalmai annyira felerősödtek hogy már infúzióba kapta a fájdalomcsillapítót. A CT majd MR vizsgálat pedig gerincsérvet mutatott ki, orvosa pedig a műtétet javasolta.  A nagy pánik után sikerült a motorozást abbahagynia, majd az általam kidolgozott technikával  a természetszellemek megbocsátását  elérnie. Hátából az asztrál szerkezet eltávolításra került. Fájdalmai enyhültek. Sajnos az illető nemtörődömségét jelzi hogy a harmónia helyreállítására továbbiakban  nem  tett semmilyen erőfeszítést.  

Módosítás: A harmónia helyreállítása időközben megtörtént,  köszöni jól van, hála az orvosoknak (haha) hogy elriasztották a  műtéttől.   

Gerincsérv, motorozás, természetszellemek” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nem értem ezt a fiatalembert! István segitett neki és sikeres volt a gyógyìtása akkor miért nem fejezte be a terápiát teljesen? István gyógyìtása sikeres volt !.Ilyen embereket .Bele kezd valamibe ez
    a motoros srác és nem fejezi be!Remélem legalább köszönet járt legalább a gyógyìtásért,bár ebben sem vagyok biztos

    1. Igénybe vesz valaki egy ilyen segítséget, akkor miért nem csinálja végig Ráadásul sikeres volt a kezelés akkor miért nem folytatta?Több ilyen hiteles gyógyító kellene mint István még a földön és akkor mindenre lenne gyógymód.

    2. Kedves Márió!

      Nem gyógyítunk mert nincs gyógyítás, csak egészség helyreállítása. Gyógyítással a gyogyósok azaz a nagyképű orvosok erőlködnek, több gondot okozva mint ami volt. A túlműködő szerveket gyorsan kioperálják, aztán az egészséges szerveknek mehet a kemo aztán a temető, pedig még sok jó ötletük lett volna. Mindezt persze a közeli hozzátartozókon nem alkalmazzák. Szememben nulla emberek. Sajnos általános jelenség hogy az emberek nem törődnek magukkal, ha problémájuk van majd az orvos megoldja. Néhány egyszerű technikával, naponta 5-15 perc ráfordítással mindenki tehet az egészségéért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.