Karmikus problémák, előző életek

Előző életekből áthozott problémák, fogadalmak, felelőtlen ígéretek, gátló tényezők, fóbiák, félelmek felderítése, oldása.  Karma oldása. Karmikus betegségek harmonizálása.   Nincs meditáció, reinkarnációs utaztatás, káros következmények, az általam kidolgozott módszer világviszonylatban egyedülálló.  Átlagosan 10-15 karmikus teher mérhető egy emberen.

Minden spirituális oldalon előkerül a karma fogalma. Azonban rengeteg  a tévhit ezzel kapcsolatban.  A legegyszerűbben: ok és okozat.  Amit tettünk annak a következményeivel szembe kell néznünk.  ” Ki mint vet úgy arat. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.”

Hogyan kapcsolódik a karmához az előző élet? Sokszor a tettek következménye csak a következő, vagy sokadik azutáni életben kerül elő, ekkor adódik lehetőség a feloldására.

Karmikus problémák okai:

 50  százalékban:  másoknak tett  felelőtlen, betartatlan ígéretek, ezek egy része vallási (általában betarthatatlan házassági) ígéret.

40 százalékban:  másoknak okozott fizikai és / vagy lelki bántalmazás.

10 százalékban: természetszellemeknek, isteni minőségeknek tett nem betartott ígéretek. (Krisztus előtti időszak)

A karmikus terhek különféle asztrál szerkezetek, kötések formájában jelen vannak a lélekruhában. Csökkentik az energiaszintet, különféle krónikus betegségek, szervi problémák formájában is megmutatkozhatnak. Újra és újra hasonló kellemetlen élethelyzetek jelentkeznek, ezzel próbálnak jelezni nekünk a feloldandó  eseményről. Amennyiben feloldásra kerül az esemény, az asztrál szerkezet lekerül az adott csakráról vagy szervről,  annak energiaszintje megnő, de időnként további kezelés  is szükséges lehet. Feloldás után az élethelyzet többet nem jön elő.

Megnő az energiaszint , szellemi segítők jelennek meg a személynél akik az élet minden területén sugallatok formájában jeleznek. Lehetőség van mind a 72 Géniusz (Isteni minőség) visszaszerzésére.