Esetleírások, visszajelzések

 

Szemprobléma karmikus oldása

Tudatosan kerestem valakit, mert az életem minden területén voltak problémáim, melyre megoldást szerettem volna találni. Egymást követő rossz párkapcsolatoktól, sikertelenségtől és különböző fájdalmas betegségekkel szenvedtem egyszerre, melyet már nem tudtam elviselni. Így “ vezettek” hozzád, és találtam rád. Már az első telefonhívásnál  kiderült, hogy átok és elhalt lények vannak rajtam, melyektől azonnal meg kellett tisztítanod engem és a lakást is. Emléklevételt szerettem volna kérni, mert úgy gondoltam, hogy kiskoromtól visszamenőleg lehetnek a problémák. De te azt mondtad, hogy ez önmagában nem lesz megoldás, mélyebben kell keresni az okokat. Azt tanácsoltad, hogy karmaoldással, blokkoldással, átoklevétellel lehet ezt megoldani, amit el is kezdtünk. 

Az első karmikus oldás 1730, Görögország volt. 6 éves kisfiam elesett, bevágta a fejét, és azonnal meghalt, mert nem figyeltem és nem vigyáztam rá eléggé. Ennek testi tünete nálam szemproblémaként jelentkezett. A szemem több mint tíz éve volt rossz, távolra nem láttam jól. A bal szemem gyakran fájt elviselhetetlen fájdalommal órákig. Ezek csodálatos módon megszűntek. Kb. az 5-6. oldás után vettem észre, hogy élesebben látok, minden sokkal kivehetőbb. A postán várakozva tűnt fel, hogy kb. 10 m-ről is meglátom a sorszámkijelző táblát. Hihetetlen élmény volt, leírni sem lehet ezt.  Mindezt szemműtét nélkül, egyetlen karmikus oldással ! Azóta jobban odafigyelek mindenre, amit eddig nem vehettem észre. A többi problémám külön posztban szeretném neked ajánlani, hogy más is lássa, milyen csodák történnek azáltal, hogy követjük azt, amit tanácsolsz. 

Mióta kapcsolatba kerültem Veled lelkileg is teljesen átalakultam, kiegyensúlyozottabb, békésebb, tudatosabb lettem, és megértettem számos élethelyzetet, ami nyomasztott. Egészségileg is nagyon gyors, elképesztő módon történtek gyógyulások, melyeket ahogy megígértem, még külön leírok! 

Elmondhatatlan az az érzés, amit neked köszönhetően érzek, élek meg.  

Nagyon hálás vagyok neked mindenért ! 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Gerincsérv 2. eset megoldás: 

Miben hozott számomra változást,  István ?

Szinte életem egész terén:

  • Gyors, és intenzív elhízásom miatt, rendszeresen fájt a hátam.
  • Nehézkesen mozogtam, szinte minden nap arra ébredtem, hogy görcsben vannak a lábujjaim, vagy éppen, a vádlim rándult össze, egy rossz mozdulattól!
  • Nem bírtam hajolni, konkrétan, a zoknimat alig tudtam felvenni, a rendszeresen jelentkező görcsölések, és a hátfájásaim miatt!
  • A lépcsőzések is, kész tortúrának számítottak!

Elmentem panaszaimmal háziorvosomhoz, aki gerincröntgenre küldött, ahol is, gerincsérvet diagnosztizáltak, a 4-es és 5 –ös csigolyáim között, azonban, mivel csak „közepesen súlyosnak” ítélték betegségemet, közölték, hogy még nem műtenek meg, mert van egy kitűnő fájdalomcsillapító gyógyszer, erre a betegségre!

 Neve:               * F   *   *  *  *   N    !!!

Rögtön, meg is kezdtem, eme „csodaszernek”, a mértéktelen /napi több szem, a fájdalomtól függően/ szedését !!!  Néha  kevésbé, gyakrabban, inkább rettentő fájdalmaim voltak…=> „Emelje a dózist!” – volt a parancs!  És én, mint egy jó beteg, úgy is tettem!!!, egészen addig, míg  egyre furcsábban, gyengébben nem éreztem magam!   

A rendszeresen történő vérvételeken, pedig, egyre-egyre rosszabbodtak a MÁJFUNKCIÓS  EREDMÉNYEIM !!! (SPGOT, GAMMA GT, ….!)

GYAKORLATILAG, A MARADANDÓ, TARTÓS, SŐT, EGYRE  ERŐSÖDŐ GERINCFÁJDALMAIMMAL  PÁRHUZAMOSAN, AZZAL SZEMBESÜLTEM, HOGY VÉRKÉPEM  IS  ROSSZABB, ROSSZABB, ROSSZABB LETT…

EKKOR TALÁLKOZTAM  ISTVÁNNAL, AKINEK KÖSZÖNHETŐEN, AZ ÖSSZES GERINCPROBLÉMÁM, A MÁJFUNKCIÓS  KILENGÉSEIM, A FÁJDALMAK:

                                      E  L  M  Ú  L  T  A  K  !!!!!!!!!

HOGYAN??????????????????

HÁT, ÍGY:

István eljött hozzám,  sokat   beszélgettünk  az emberek előző életeiről, az újjászületésről, az ebben való hitről……….. !

ISTVÁN, ELMONDTA, HOGY AZ EMBEREK ELŐZŐ ÉLETEIKBEN ELKÖVETETT NEGATÍV CSELEKEDETEINEK, KIHATÁSA VAN, A MAI  ÉLETÉRE,  ÉS SZERINTE,  NEKEM IS, EZÉRT  VAN  GERINCSÉRVEM VALÓSZÍNŰLEG, MERT  ELŐZŐ  ÉLETEMBEN  CSINÁLTAM VALAMIT, AMIÉRT, MOST EZ VAN…!

– Igen tudom, nekem is eléggé meredeknek tűnt, de mondtam magamban mit veszíthetek? Válaszom ez volt magamnak:  

 S E M M I T !!!

AKKOR MEG?

ÚGY DÖNTÖTTEM, ISTVÁNHOZ FORDULOK SEGÍTSÉGÉRT!

(ÁLDOM, AZ ESZEMET, HOGY ÍGY DÖNTÖTTEM!!!!!!)

István elmondta hogy van egy technika amivel az előző életeinkben összeszedett negatív karmáktól meg lehet szabadulni!

SEGÍTSÉGÉVEL, IRÁNYÍTÁSÁVAL, ÍGY  IS  TETTEM,  AZAZ,

MEGCSINÁLTAM,  ISTVÁN  VEZETŐ  SEGÍTSÉGÉVEL,

A  „MEGBOCSÁTÁST” !!!!

 AMI POZITÍV VÁLTOZÁS BEKÖVETKEZETT  ÉLETEMBEN AZÓTA, AZT  EL  SE  LEHET  MONDANI !!!!!!!!!!!!!

AZ, HOGY AZ ÉVEK ÓTA TARTÓ, RETTENETES GERINCFÁJDALMAIM, ABBAN  A  PILLANATBAN  ELTŰNTEK,  MIKOR  MEGCSINÁLTAM  A MEGBOCSÁTÁST…., AZ  EGYSZERŰEN, FANTASZTIKUS!!!!!

ISTVÁN, KIDERÍTETTE, HOGY ELŐZŐ ÉLETEM  VALAMELYIKÉBEN, A KÖZÉPKORBAN, EGY KOCSMAI VEREKEDÉSBEN, SVÉDORSZÁGBAN, MEGÖLTEM  EGY  EMBERT,  ÉS  Ő  TETTE VELEM, EGY KARMIKUS ÁTOKKAL, HOGY GERINCPROBLÉMÁM LEGYEN!!!

ÉS, HA HISZIK, HA NEM: ISTVÁN SEGÍTSÉGÉVEL, ÓVÓ  FELÜGYELETÉVEL, BOCSÁNATOT   TUDTAM   KÉRNI,  ATTÓL  A  SZEMÉLYTŐL  !!!

ÉS AKKOR, MI  VAN ? – KÉRDEZHETIK  HITETLENKEDVE?

ÉS,  KÉREM,  IGENIS  VAN  CSODA!!!

A GERINCFÁJDALMAM,  ABBAN  A  PILLANATBAN

E  L  T  Ű  N  T ,   M  E  G  S  Z  Ű  N  T  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AZÓTA, ELTELT,  MAJDNEM  EGY  ÉV,  ÉS  AZT  SE  TUDOM  MÁR,

 MI  AZ HOGY :

  • GERINCFÁJDALOM,
  • ZSIBBADÁS,
  • GÖRCSÖLÉS…….!!!!!

KÖSZÖNÖM  ISTVÁN, AZ ÉLETEM  TELJESEN MEGVÁLTOZOTT, MINŐSÉGIBBÉ VÁLT, A SOK  FÁJDALOM  NÉLKÜL !!!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Szívbetegség: 

Szeretném írásban is megköszönni neked István, hogy meggyógyultam a szívbetegségemből !

Nagyon hálás vagy érte és köszönöm neked! Születésem óta szívbeteg voltam. Kamasz koromban egyre rosszabb lett, és a pulzusom nyugalmi állapotban 90 felett volt rendszeresen. Az orvosok azzal magyarázták hogy lassan csukódik a szív billentyűm és mindenért ez a felelős. A szívem gyakran beszúrt és szorító fájdalmak kísérték a szúrásokat. Ekkor a pulzusom már nyugalmi állapotban még feljebb ment, már a 100 as- értéket érte el pulzusom. Gyógyszereket kellett szednem kicsit lejjeb ment a pulzus de a fájdalmak, szúrások, szorítások, nem szűntek meg továbbra sem. Több mint 7 éve szedtem a gyógyszert és már több orvost is megjártam, de mindegyik orvos kezelése sikertelen volt. Teákkal is próbálkoztam de semmi. Ekkor hozott össze a sors Istvánnal, úgy döntöttem most ő rajta a sor! István megállapította ez a szív probléma karmikus betegség előző életből áthozott szerzemény! Ki kereste és én megcsináltam az ehhez szükséges megbocsátási feladatot , amit István rendje módja szerint leírt nekem! István folytatta probléma megoldását és ma elmondhatom a pulzusom normális szintre beállt, megszűnt az összes panaszom és elmondhatom végre a gyógyszert is eldobhattam, teljesen meggyógyultam. Hálás köszönet  érte, nagyon köszönöm, főleg Jézusnak és az égieknek köszönöm, akik lehetőséget adtak nekem erre a csodára! MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKED

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Régóta fennálló probléma 

37 éves vagyok és 19 éves korom óta szörnyű prosztata gondok kínoztak, aminek rengeteg negatív tünete volt. Voltam már több urológusnál, kezeltek, szedettek velem rengeteg féle gyógyszert, de csak kis tünet csökkentő hatást bírtak elérni nálam, de azt is csak ideiglenesen persze. A panaszok visszatértek sajnos komoly fájdalmaim voltak. Kudarcot vallott az orvostudomány, a kezeléseik és sok gyógyszereik is, amik nem is voltak olcsók persze és hatásosak sem! A panaszok mindig folytatódtak rengetegszer gyulladásban, vírus, baktérium, szúrások, égések csípések, bele nyilalló fájdalmakkal adagolva. A baj csak fokozódott. Gyakran még a pisilés is fájdalmas volt, a kis fűszeres étel is gondot okozott. Akkor próbáltam meg egy természetgyógyászt és egy talpmasszőrt is de ők is kudarcot vallottak! Kétségbe voltam esve mivel 18 éven keresztül így élni rémálom volt. Majd Istvánnal hozott össze a sors 37 évesen aki kimérte a munkahelyemet és a lakásomat is, és kiderült hogy vízeres térben  dolgozok ami szintén nagyon rossz volt a prosztatámnak hiszen ez is gyulladást, káros sugárzásokat ad nekem. Tovább folytatta István a problémák feltárását konzultáltunk és követtem az utasításait! Ennek köszönhetően elmondhatom hogy ma teljesen meggyógyúltam. Nagyon hálás vagyok mert nélküle ma is szenvednék, arról nem is beszélve hogy ez a prosztata később el is rákosodhatott volna. Ma is hihetetlen hogy elmúlt ez a betegség.
 
Szeretném megköszönni írásban is hogy végett vetettél 18 év kín, szenvedés, kétségbeesésemnek. Úgy tartom vissza könnyeimet az örömtől ahogy írom ebben a pillanatba e sorokat neked! Amíg élek örökké hálás leszek neked és főleg Jézusnak és az égieknek köszönöm meg, akik egy hiteles, igaz embert küldtek nekem és nem sarlatánt! Áldás kísérje utadat egészségben, bőségben!
Ezer köszönet érte!  
 
 
 ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
 
 
 Szem és fülprobléma
 
 

 Középkorú VIP ügyfelem megkért hogy gyermekkora óta fennálló rossz látását próbáljuk oldani.

Kimérésre került hogy jobb szeme energiaszintje jóval gyengébb a másiknál. Valamint jobb füle energiaszintje szintén. Ügyfelem ekkor árulta el hogy jobb fülén a hallása is igen gyenge, gyermekkora óta eredménytelenül kezeltek, ha kis folyadék került bele rögtön begyulladt. Igazából fejének a jobb oldala sokkal kisebb energiaszintű.

Jobb fülében egy asztrál szerkezetre sikerült rálelni, ez okozta a kisebb energiaszintet. A szerkezetet karmikus okból kapta. Réges régi előző életében megígérte szüleinek hogy vigyáz 7 éves testvérére, aki azonban vízbe fulladt. Felismerve, megismerve ezt sikerült különleges technikákkal  megbocsátania magának, megbocsátani szüleinek a feléje irányuló  rosszindulatot. Ennek eredményeképpen megszűnt fülében az idegen szerkezet, hallása, látása sokat javult, megszabadult egy karmikus tehertől. 

 
 ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
 Karmikus probléma
 
 45 éves ügyfelem kérte hogy nézzem meg a szemét mert úgy érzi valamilyen idegen tárgy van benne. Valójában egy asztrál nyíl volt, amit karmikus okból kapott. 56 éves korában!, előző életében házastársával való összetűzése volt az előzmény. Közös munkával sikerült a karmikus tehertől megszabadulnia, energiaszintje megnőtt, kisugárzása pozitívabb lett, eltűnt róla egy megmagyarázhatatlan szomorúság. További karmikus terhektől tud megszabadulni ha erre majd késztetést érez.
 
 
 ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
 

Háztisztítás:

Előzmény:

Többszintes családi házban este zajokat, nyugtalanságokat tapasztalnak a felső szinten lakók. A kisfiú látja a szomszédot az erkélyen, aki már évekkel korábban meghalt. A lakás konyhájában  és hálószobájában egy-egy elhalt lélek azonosítható. Az érdekessége a történetnek, hogy a lelkek éjjel az egy szinttel lentebb lakó testvér energiáját csapolják.

Megoldás:

elhalt lelkek kerültek hazaküldésre a fénybe az ingatlanról valamint a szomszédból.

Visszajelzés:

Hello Itthon minden rendben!!  “üres a ház”—csend van kösziii puszi

G.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Harmónia helyreállítása:

Előzmény:

 Néhány hete fennálló rossz álmokról, kevés alvásról és kellemetlen közérzetről, bizonytalanságról panaszkodik egy fiatal tanárnő, ennek semmilyen előzményét nem találja. Türelmetlen volt.

Megoldás: 

elhalt lelkek kerülnek hazavezetésre a lélekruhájából. Hátából egy asztrál szerkezet került eltávolításra, valamint  egy főcsakrájából  bekötés lett megszűntetve. Gyökércsakrája alulműködik.  Áldásadással  zárult a harmónia helyreállítása.

 Visszajelzés: 

Szia István!

Kérted, hogy jelezzem, van-e változás??? Hát, nem tudom, attól-e amit csináltál, (vagy a hold állása változott, vagy a hormonjaim nyugodtak meg,) de –  tök jól vagyok!  ☺Tegnap, is, ma is egész nap jó kedvem volt, ami az elmúlt két hétben nemigen fordult elő. Rossz álmaim sem voltak. Bárcsak így maradna!!!

Holnap délelőtt egyedül leszek itthon, megcsinálom a gyakorlatot, amit mondtál. (LAM 7X) Köszi mindent. Remélem, egyszer ráérek, és tudunk elmélyültebben beszélgetni, mert érdekelnek ezek a spirituális dolgok. Még ha kissé olykor szkeptikus vagyok is.

 Üdvözlettel!

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Lakópark:

Sopronból keresett meg egy anyuka azzal a problémával hogy a kislánya fél a játékbabától egy ideje.

Beazonosításra került hogy a babához egy elhalt lélek csatlakozik. Elküldésre került a lakásban levő öt elhalt lélekkel együtt. Úgy tűnt a probléma megoldódott.  Három hét múlva ismét jelentkezettt a dolog:

“Tegnapi nap folyamán este a kislányomat vittem be a szobájába és elkezdett sírni hogy fél a babától. Elötte való nap hajnalban a párom ment dolgozni(05:00-kor), a kislányom pedig utána át jött hozzám(05:06) aludni. A szobából pont kilátni a konyhába és az asztalon volt egy kislámpa ami 05:08kor felkapcsolódott és kb. 5 másodpercig világított. Ki kiabáltam a páromnak hogy ő jött e vissza, de válasz nem volt mert nem ő volt. Próbáltam vissza aludni, de olyan hangokat hallottam mintha valaki mászkálna a konyhába. Lehetséges, hogy valaki vissza jött? És ha igen miért jelzi hogy itt van?”

Ekkorra már több mint harminc lélek volt a lakásban. A szülők elmondása szerint egy régi temető helyére épült a lakópark, ez okozta a nagyszámú lelkek megjelenését.

Megoldás:

A lakópark teljes területéről elküldésre kerültek a lelkek.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Bevásárlóközpont

Vidéki bevásárlóközpont gyógyszertárából  kerestek meg azzal, hogy elviselhetetlen a térben tartózkodni,  a központ alkalmazottai  antidepresszánsokon élnek. Kedvetlenek, rossz a hangulat, fáradtak.

Felkutatásra került hogy a hely egy korábbi csata színtere volt. A jelentős számú elhalt lélek okozta az alacsony energiaszintet, a rossz hangulatot.